loader image
Lider në tregun lokal

Zgjidhje Moderne arkitektonike!

Dizajnim dhe ekzekutim profesional i sistemeve të fasadave strukturale, fasadave ventiluese dhe të gjitha llojeve inovative të fasadave të jashtme

COMFORT

Dizajni i jashtëm dhe ai i brendshëm nuk duhet detyrimisht të jetë i shtrenjtë ose i ndërlikuar!
Mjafton të jetë modern, funksional dhe i përshtatshëm.

Të punuara deri në detajin e fundit!

Disa nga projektet tona

project

EUROTEX

ENERGJIA

project

ENERGJIA

ILIR HYSENI

project

LIGHT GALLERY

KOSMONTE

project

KOSMONTE foods

GAMMA

project

GAMMA

GJIRAFA

project

GJIRAFA

0 +

Projekte të realizuara

0 +

Partner

0

Vite eksperiencë

Partnerët tanë të artë

Ju prezentojmë

Njërin nga projektet tona të punuar me zemër

Për të parë më shumë nga projektet tona

Qëllimi ynë

Të projektojmë dhe realizojmë deri në detaje!

E themeluar në vitin 2008, si studio projektuese arkitektonike, kompania “COMFORT” në afat rekord arriti t’i shpalosë veprimtaritë e veta në lëminë e arkitekturës, duke u bërë një ndër kompanitë e respektuara në tregun tonë dhe më gjerë.

Projekti arkitektonik dhe dizajnimi i hapësirave të brendëshme, ishin lëmite me të cilat kompania mori hovin e saj, duke u pasuar më vonë edhe me dizajnimin professional të fasadave të jashtme të objekteve.

Disa nga klientët tanë

Disa detaje që duhet parë!

Ne i vleresojmë detajet, andaj kanë rëndësi të veçant për ne…

Scroll to Top