loader image
Le të diskutojmë

Kontakt

Ne duam të ju dëgjojmë!

Ne jemi këtu

Detajet e kontaktit

Ju mund të përdorni cilëndo nga format e kontaktit të poshtë cekur

Adresa

Çagllavicë P.N. 10000, Prishtinë, Kosovë

Telefon

+383 (0)44 319 530
+383 (0)44 141 025

Kontakt forma

Kërksën tuaj mundë ta dërgoni direkt përmes formë së kontaktit dhe brenda një kohe shumë të shkurtër ne do t’ju kontaktojmë…

    .

    Scroll to Top