loader image
Disa fjalë për suksesin tonë

Rreth nesh

Lider në fushën e arkitekturës!

COMFRORT group
E themeluar nga dy profesionistët

I.D.A. Besnik ABAZI
I.D.A. Edita Bunjaku-ABAZI

E themeluar në vitin 2008, si studio projektuese arkitektonike, kompania “COMFORT” në afat rekord arriti t’i shpalosë veprimtaritë e veta në lëminë e arkitekturës, duke u bërë një ndër kompanitë e respektuara në tregun tonë dhe më gjerë.


Projekti arkitektonik dhe dizajnimi i hapësirave të brendëshme, ishin lëmite me të cilat kompania mori hovin e saj, duke u pasuar më vonë edhe me dizajnimin professional të fasadave të jashtme të objekteve.


Hap pas hapi, duke u ndikuar edhe nga puna intensive në teren gjatë realizimit të punimeve, kompania “COMFORT” në vitin 2012 krijon edhe një profil të vetin profesional – atë të realizimit të puneve rreth fasadave të varura strukturale dhe të gjitha sistemeve moderne që kanë të bëjnë me fasadat e objekteve.

Profesionalizmi dhe përsosmeria e treguar gjatë realizimit të punëve, ndikoi pashmangshëm që “COMFORT” ta konsideronte këtë profil të ri të vetin si një aset shumë të rëndësishëm dhe të vecantë të kompanisë.


Si i tille, realizimi i fasadave të varura strukturale dhe sistemet e tjera të fasades u kthyen në identitet të kompanisë.


Me kalimin e kohës dhe me përvojën e zhvilluar ndër vite, “COMFORT” është zhvilluar dhe ngritur pandalshëm profesionalisht, prandaj SOT ajo konsiderohet si një ndër kompanite më të respektuara dhe profesionale të kësaj lëmie në vendin tonë.

Na ndiqni

0 +

Projekte të realizuara

0 +

Partner

0

Vite eksperiencë

Partnerët tanë të artë

Disa nga klientët tanë

Afri Group
American Clinic
Auto Energjia
Auto Kaqandolli
EuroTEX
Gamma
Gjirafa
Inter EX
Klinika Gjermane e Syrit
Kosmonte Foods
Mega Term
Power Pack
Solos
UBT
Vita Dent
VT
Scroll to Top